Tietoa Vuokatti Country Clubin lomaan liittyen

Usein kysyttyä -palstalta löydät vastaukset useimpiin kysymyksiin, joita meiltä kysytään.


Usein kysyttyä

1. Mihin aikaan voin saapua huoneistoon?

Huoneisto on käytössäsi vaihtopäivänä eli lauantaina klo 16.00 alkaen ja check-out on lähtöpäivänä klo 12.00. Tullessasi mökkiin huomioi toimintaohjeet kansiossa olohuoneen pöydällä. Kansiossa on mm. tuloa ja lähtöä koskevia lisäohjeita (esim. lämmitystä, ilmanvaihtoa, takan käyttöä (=muista avata pelti), lukitsemista jne.)

2. Onko huoneistoissa lastentarvikkeita?

Huoneistoon on saatavilla syöttötuoli, potta ja muovinen amme. https://www.vuokatticc.fi/ilmoittautuminen/

3. Voiko huoneistoon tuoda lemmikkieläimen?

Lemmikit ovat sallittuja. Lemmikin omistaja vastaa kaikista sen tekemistä vahingoista. Lemmikin omistajan tulee suojata huonekaluja ja ennen kotiinlähtöä hän on velvollinen siivoamaan huolellisesti esim. lemmikin karvat.

4. Onko huoneistossa valmiiksi vuodevaatteet ja pyyhkeet?

Kaikissa mökeissä on valmiina liinavaatteet ja pyyhkeet. Mökin koosta riippuen vuoteita on neljälle (B.12, 13 ja 14) tai kuudelle henkilölle (kaikki C.1-8).

5. Kuinka monelle henkilölle huoneisto on tarkoitettu?

Huoneistot on varusteltu neljälle tai kuudelle henkilölle koosta riippuen.

6. Onko huoneistoissa ulkoilu- tai leikkivälineitä lapsille?

Huoltorakennuksessa on vieraiden käyttöön tarkoitettuja liukureita ja pulkkia. Pihalla on lasten leikkipaikka.

7. Onko huoneistoissa polkupyörät?

Huoltorakennuksen edessä on vieraiden käyttöön tarkoitettuja polkupyöriä. Polkupyörät ovat kiinni vaijerilukolla, mihin sopii avainnipun tavallinen abloy-avain. Muista lukita pyörä käytön jälkeen!

8. Missä voin huoltaa sukseni?

Yhtiön huoltorakennuksessa on suksien voitelu- ja huoltopiste. Kun olet huoltanut suksesi muista siivota jälkesi.

9. Jos hukkaan avaimeni tai unohdan sen huoneistoon, mistä saan apua ja uuden avaimen?

Kadonneesta avaimesta tulee ilmoittaa välittömästi päivystäjälle puh. 040 59 33 647, Sotkamon mökkipalvelu tai lähettämällä sähköpostia hallitus(at)vuokatticc.fi. Uuden avaimen hankinnasta aiheutuvat kustannukset tulevat käyttäjän vastuulle. Huoltoliikkeen päivystäjä tulee avaamaan huoneiston oven silloin, kun avain on jäänyt sisälle. Asukas vastaa itse kustannuksista.

10. Miten saan yhteyden yhtiön hallitukseen tai isännöitsijään?

Hallituksen puheenjohtaja Seppo Simola, puh. 0400 315 959 tai hallitus(at)vuokatticc.fi

AK-Isännöinti, puh. 014 458 0210,     lomaosakkeet(at)ak-isannointi.fi      www.ak-isannointi.fi

11. Ennen kotiinlähtöä toimi näin.

Ota kaikki lakanat pois vuoteista ja kerää ne pesuhuoneeseen pyykkikoriin, samoin pyyhkeet. Muista sulkea pesukoneen vesihana. Vie roskat lajiteltuna yhtiön roskakatoksessa oleviin säiliöihin (seka- ja biojätteet, lasijätteet ja palavajätteet). Tyhjiä pulloja ei saa jättää huoneistoon tai roskakatokseen! Astiat tulee pestä ja jättää puhtaaksi. Astianpesukonetta EI SAA jättää yksin pesemään lähtiessä. Koneen vesihana on suljettava, kun kone on lopettanut pesemisen.

12. Mitä teen jos sauna ei lämpene?

Saunan kiukaassa on kaksi erillistä käyttökytkintä. Toisella niistä säädetään lämpötilaa ja toisella lämmitysaikaa. Tarkista että kiukaan termostaattia ei ole käännetty nolla-asentoon tai hyvin matalalle lämmölle. Kiukaan käyttökytkintä käännettäessä on huomioitava, että pitemmälle käännettäessä lämmitys ei kytkeydy päälle. Kytkintä väännettäessä kiukaan aikakello lähtee päälle. Käännettäessä kytkintä vain neljänneskierros alkavat vastukset lämmetä välittömästi.

13. Voiko lomaviikon alkamispäivää vaihtaa?

Yhtiön vaihtopäivä on lauantaista lauantaihin eikä sitä ole mahdollista muuttaa. Huoneisto on käytössäsi klo 16.00 alkaen ja check-out on lähtöpäivänä klo 12.00.

14. Vahingon sattuessa.

Mökkien varustuksessa olevista puutteista sekä asumisen aikana aiheutuneista vahingoista tulee viipymättä ilmoittaa kotisivuilla olevalla "vikailmoitus" lomakkeella, sähköpostitse

hallitus[at]vuokatticc.fi tai puhelimitse hallituksen puheenjohtaja Seppo Simola puh. 0400 31 59 59.

Suuremmista korjausta vaativista toimista (esim. vesikatkot, koneiden rikkoutumiset) tulee välittömästi, jo oman mökkivuoron aikana ilmoittaa suoraan huoltoyhtiölle.

Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä

puhelimitse 040 593 3647, Sotkamon mökkipalvelu.

15. Miten mökkien siivouspalvelu toimii?

Omalla asumisajallaan käyttäjät vastaavat mökkien päivittäisestä siivouksesta, astianpesusta yms. itse. Mökeissä on tätä varten siivoustarvikkeita, mm. pölynimuri.

Kunkin varausjakson päätyttyä mökeissä suoritetaan ulkopuolisen siivouspalvelun toimesta perusteellisempi siivous sekä liinavaatteiden ja pyyhkeiden vaihto. Mökin käyttäjä pesee astiat ennen lähtöään ja kokoaa käytetyt liinavaatteet kylpyhuoneeseen..

16. Mistä löydän takkapuita?

Mökin ulkovarastossa on takkapuita vapaasti käytettäväksi. Takkapuiden loppumisesta tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen mcjaakko@gmail.com tai puh. 040 59 33 647. Muista avata takan pelti, ennen kuin käytät takkaa! Pellin saat avattua parvelta.

17. Missä voin tupakoida?

Tupakointi on sisätiloissa kielletty kokonaan. Mikäli sisätiloissa on kiellosta huolimatta tupakoitu, laskutetaan huoneiston puhdistus vieraalta toteutuneiden kulujen mukaan.

18. Lomaosakkeeni vastikkeen maksaminen

AK-Isännöinninti laskuttaa vastikkeet osakkailta. Vastikkeet tulee aina maksaa yhtiön Osuuspankin tilille - Nordean tili ei ole enää käytössä. Yhtiökokous päättää kulloinkin voimassa olevan vastikkeen määrän. Osakassivuilla on tarkempi tiedote vastikkeiden maksuun liittyen.

19. Miten toimin, kun olen ostanut tai saanut lahjaksi yhtiöstä viikkolomaosakkeen?

1. Tarkista, että kauppakirjassa on selkeästi sovittu kauppavuoden vastikkeen maksusta. Osakekirjan siirtosivulle muista myös pyytää myyjän/myyjien allekirjoitus.

2. Toimita kauppakirja ja yhteystietosi mahdollisimman pian hallitus(at)vuokatticc.fi, jolloin pääset yhtiön tiedotteiden piiriin heti.

3. Kun saat verottajalta "Todistus varainsiirtoverosta", niin toimita se kauppakirjan, osakekirjan ja siirtomerkintäsivun kanssa (kuvana tai skannattuna) kuten yllä tai lomaosakkeet(at)ak-isannointi.fi . Varainsiirtoveroilmoitus on tehtävä, vaikka veroa ei menisikään.

Lahjoituksesta tehdään vastaavasti lahjaveroilmoitus.

4. Yllä mainitut voi toimittaa valokuvana tai skannattuna.

20. En löytänyt vastausta kysymykseeni.

Mikäli et löydä vastausta omaan kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä erillisen yhteydenottolomakkeen kautta.